Oferta speciale për publicitet në Radio Focus   1 comment

RADIO FOCUS
88.0 FM
http://www. radiofocus.net
e-mail: radiofocus@hotmail.com
Adresa: Rr. E Ilindenit
Q.R.T /
Lokali 81 Kati I
Tetove

dep: Ohridska Banka
xhiro-llogaria: 530-0101010337-75
nr.tatimor: 4028008507445
www.radiofocus.net

Celulari per marketing 00389 70 494 108

Oferta speciale për publicitet në Radio Focus

Radio Focus me shtrirje të valëve në Tetovë e Gostivar me rrethinat dhe në pjesë te tjera,me një dëgjueshmëri të madhe në krejt botën nëpërmjet internetit (www.radiofocus.net), me muzikën më të zgjedhur dhe me emisione të shtrira gjatë 24 orëve,me reklama të përgatitura në mënyrën më profesionale,ju ofron publicitet shumë efikas dhe me ndikim të menjëhershëm në biznesin Tuaj.

Çmimet e reklamave në Radio FOCUS:

Çmimet për një javë – 20 euro

Çmimet për një muaj – 50 euro

Çmimet për 3 – muaj – 140 euro

Çmimet për 6 – muaj – 260 euro

Çmimet për 1 vit – 500 euro

Çmimet për publicitet në një emision (sponsorizime) – minimumi 500 den.

Lajmërimet – 100 den një transmetim

Ju ftojmë për bashkëpunim .Për një publicitet specifik jemi të gatshëm edhe për marrëveshje të veçantë,sipas kërkesës Suaj,sepse për bisnese speciale kemi oferta speciale.

REKLAMONI NË RADIO FOCUS DHE SHIJONI SUKSESIN !

 

Advertisements

Posted January 22, 2011 by radiofocus in Uncategorized

One response to “Oferta speciale për publicitet në Radio Focus

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: