Fjolla Morina singël në pushime   Leave a commentKëngëtarja Fjolla Morina ka zgjedhur pishinat për të kaluar temperaturat e larta që po kalojnë vendet ballkanike, përfshirë këtu Shqipërinë dhe Kosovën. Siç mësojmë, këngëtarja është shumë e angazhuar këtë sezonë me koncerte dhe mbrëmje, kështu që pishinat kanë ngelur si vendi alternativ për të kaluar disa momente relaksi, larg stresit dhe punës. Kjo verë ka qenë shumë e frytshme për këngëtaren pasi. përveç angazhimeve, ajo ka publikuar deri më tani dy videoklipe të nxehta, dhe është në përgatitje të disa surprizave të reja, që pa dyshim do të jenë këngë të bukura e ritmike që shkojnë shumë në stilin e Fjollës. Paparaci ka zënë këngëtaren, duke shijuar ujin e duke u freskuar në një pishinë këto ditë, por për fat të keq ka qenë e vetme dhe e pashoqëruar nga askush. Kur sheh këngëtaren në bikini me një fizik për t’u pasur lakmi, menjëherë të shkon mendja se si përkrah kësaj bukuroshe të mos ketë asnjë mashkull… Të paktën deri më tani nuk ka publikuar ndonjë lidhje të re, edhe pse mendojmë që propozime ka në numër të madh. bl.
Advertisements

Posted August 24, 2011 by radiofocus in Vip

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: