Oferte speciale me rastin e festes se Bajramit dhe fillimit te vitit shkollor   Leave a comment

Sun and Stars me rastin e festës së Bajramit dhe fillimit të vitit të ri shkollor,çdo ditë do të shpërblejë një familje me veshmbathje në vlerë prej 2000 denarësh.Klientët e rastit do të shpërblehen çdo ditë duke filluar nga data 22 gusht deri më 1 shtator.Ju urojmë festën dhe vit të mbarë shkollor nga San and Stars te kati i dytë sipër Veros në Tetovë dhe përballë spitalit të Tetovës!

Advertisements

Posted August 24, 2011 by radiofocus in Publicitet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: